• Clinic ‘Hoe komen ruiter en paard uit de verf’

  Tip! Mijn leerlingen van de opleiding Paardenhouderij organiseren voor hun examen een evenement op woensdagavond 27 maart bij Zilfia’s hoeve in Houten.

  En… Ze hebben mij als één van de clinicgevers uitgenodigd, leuk!

  Dit is het persbericht zoals het op de KNHS site wordt weergegeven.

  Het lijkt me leuk om je daar te zien!

  Hartelijke groeten,

  Hester Bransen
  Ruitergevoel.com

 • Paardenevenement Wellantcollege
  27 maart 2013

  Op 27 maart organiseren leerlingen van Wellantcollege te Houten een paardenevenement: “Hoe komen paard en ruiter uit de verf?”. Locatie van dit evenement is de Manege Zilfia’s Hoeve, gelegen aan de Fortweg 13 te Houten.

  Organisatoren van het evenement zijn het WellantCollege Houten en de leerlingen van leerjaar 3 Paardenhouderij. Dit is een enthousiaste groep die hoopt van dit avondvullende evenement een geslaagde avond te kunnen maken. Tijdens het evenement worden 3 clinics verzorgd. Deze worden gegeven door Hester Bransen (gespecialiseerd in houding en zit van de ruiter), dierfysiotherapeute Dewi van Mechelen en Joyce de Vos met haar schilderende paard. Doel van de avond is mensen bewuster maken van hun houding en zit op het paard en daarin te verbeteren om het ultieme ruitergevoel te benaderen voor zowel paard als ruiter. Aanvang is 19:00 en de afsluiting rond 22:00. Tevens zal er tijdens dit evenement een veiling worden georganiseerd. Tijdens deze veiling kunnen de aanwezigen bieden op het door Joyce de Vos haar paard geschilderde doek. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede van Stichting Bio. Deze stichting zet zich al jaren in voor gehandicapte kinderen die ook dromen van paardrijden.

  Kaarten zijn te bestellen via: evenementenwellanthouten@hotmail.com voor 10,- p.st.