• Gratis E-book 'De vier elementen van een correcte houding en zit'

 • Instructrice en docent paardenhouderij Hester Bransen is een uitdaging aangegaan. In dertig dagen tijd probeert zij duizend nieuwe lezers van haar gratis E-book ‘De vier elementen van een correcte houding en zit’ te krijgen.

  “De 30-dagenuitdaging ben ik aangegaan samen met een groep ondernemers, waarvan ik de enige ben uit de paardenbranche. Iedereen heeft een uitdaging die niet realistisch lijkt, maar die je wel nastreeft om je 'out of the box' te laten denken en te handelen”, vertelt de paardenliefhebster.

  “De afgelopen maanden heeft de gratis E-book ruim 1.300 lezers opgeleverd. Duizend nieuwe lezers in dertig dagen lijkt dus geen geheel realistisch doel, maar door ‘out of the box’ te denken en je dagelijks dertig minuten op het doel te richten moet het toch mogelijk worden.”

  Het is een uitdaging waar ruiters van kunnen profiteren. Op www.ruitergevoel.com is het E-book gratis aan te vragen door je naam en emailadres in te vullen. De website Ruitergevoel helpt dressuurruiters die meer trainingseffect willen bereiken met minder hulpen. “Zo zal je een geweldig team met je paard vormen en succesvol zijn in je paardensportcarrière. In het boek wordt stap voor stap uitgelegd wát je moet doen om een perfecte houding en zit te bereiken. Balans in beweging, vormspanning en stabiliteit, coördinatie en ritme en natuurlijk de onafhankelijke zit worden logisch en systematisch uitgelegd”, aldus Hester Bransen.

  Hester Bransen is als trainer van Ruitergevoel expert in houding en zit bij ruiters. Ze deed veel kennis over het menselijk lichaam op tijdens de opleiding voor oefentherapie Cesar. Ze is HBO afgestudeerd als Educatie en kennismanager, groene sector richting paardenhouderij en werkt al negen jaar bij Wellantcollege Houten als docent paardenhouderij. Dit jaar volgt ze de ORUN trainersopleiding niveau 4 dressuur.

  Deel dit artikel via social media!