• De beenzetting van je paard in stap, draf en galop

  Voordat je goed kunt leren voelen wat de beenzetting van een paard is, moet je die eerst leren zien.

  In deze video wordt het extreem makkelijk voor je gemaakt om de beenzetting in stap, draf en galop te zien. In elke gang zijn de benen gebandageerd in verschillende kleuren. De benen die gelijktijdig worden opgetild en neergezet hebben dezelfde kleur. Hierdoor kun je heel duidelijk het verschil zien.

   
   
 • Ik lees je reactie en je ervaringen heel graag terug op mijn blog!  Deel deze video via social media! 

  Dit artikel mag je gebruiken voor tijdschriften en websites...

  ....en het kost niets! Het enige dat ik je vraag is om de volgende tekst toe te voegen aan het artikel (met een werkende link naar mijn website): "Door Hester Bransen van Ruitergevoel. Meer ruitergevoeltips zijn te vinden in het E-book ‘De vier elementen van een correcte houding en zit', dat je gratis kan aanvragen op www.ruitergevoel.com