• Hoe je een paard kan bijzetten tijdens longeren

  Het is heel goed om je paard ook op andere manieren te trainen dan alleen rijden in de rijbaan.Longeren is een van die manieren. In deze video laat ik je zien hoe je een paard heel eenvoudig kan bijzetten. 

 • De video is zo opgenomen dat je ziet hoe je een paard kan bijzetten tijdens het longeren. Ik raad je aan om je paard eerst naar de rijbaan te brengen, en daarna de touwtjes vast te maken. 

 • Bloopers

  En voor de liefhebbers... hier ook nog even de bloopers die ik maakte tijdens het opnemen van de video.

 • Deel de inspiratie via social media en mijn blog, daar zijn ook alle voorgaande artikelen van RuitergevoelTips te vinden!

  ©Hester Bransen, Ruitergevoel 2014

  Deze video mag je gebruiken voor tijdschriften en websites...
  ....en het kost niets! Het enige dat ik je vraag is om de volgende tekst toe te voegen aan de videol (met een werkende link naar mijn website): "Door Hester Bransen van Ruitergevoel. Meer ruitergevoeltips zijn te vinden in het E-book ‘De vier elementen van een correcte houding en zit', dat je gratis kan aanvragen op www.ruitergevoel.com 

 • 1 comment

  ik zou graag veel info over longeren schriftelijk of gratis boek willen vragen ,of jullie kunnen helpen?

  Reply