Tenen naar binnen? Hakken laag?

door | Tips | 4 reacties

“Hakken laag en tenen naar binnen” Heeft een instructeur dat wel eens tegen je gezegd? En? heeft het je geholpen om een mooie stille beenligging te krijgen? Waarschijnlijk is het alleen maar moeilijker geworden.

In deze video zie je de 3 meest voorkomende problemen rond de enkels. Natuurlijk geef ik je ook de oplossingen!

Deel de inspiratie via social media en mijn blog via onderstaande links!

©Hester Bransen, Ruitergevoel 2024

Dit artikel mag je gebruiken voor tijdschriften en websites...

....en het kost niets! Het enige dat ik je vraag is om de volgende tekst toe te voegen aan het artikel (met een werkende link naar mijn website): "Door Hester Bransen van Ruitergevoel. Meer ruitergevoeltips zijn te vinden in het E-book ‘De vier elementen van een correcte houding en zit', dat je gratis kan aanvragen op www.ruitergevoel.com "

4 Reacties

 1. Katja

  Dag Hester,

  Dank je voor dit filmpje! Ik had de laatste tijd erg veel pijn aan mijn enkels (drukte ze teveel naar beneden) maar nu zal ik meer op mijn bekken letten. Ook doe ik nu veel rug-en buikspieroefeningen, uiteraard onder oog van een fysio. Ik merk dat dat in het paardrijden veel helpt. Mijn romp is veel stabieler en ik zit niet meer zo erg als een zoutzak. Ik had namelijk te weinig rompspanning en zakte erg door (ook door artrose in mijn rug). Ik kan het nu veel beter opvangen allemaal en mijn paard loopt een stuk meer in balans.

  Groetjes
  Katja

  Antwoord
 2. lianda

  Hallo Hester,

  Wat een fijne en nuttige informatie.
  Informatie die duidelijk gebracht word en wel zo, dat je zelf denkt van he ja…
  En je kunt er echt iets mee…

  Absolute voorstander van meer van dit soort filmpjes.

  Groetjes Lianda

  Antwoord
 3. isabel

  Hoi Hester

  heel erg bedank voor dit filmpje. je hebt gelijk; als ik mijn tenen naar binnen probeer te duwen werk ik mezelf alleen maar tegen. deze tips ga ik zeker gebruiken!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ruitergevoeltips

Meer Ruitergevoel op de socials

Ruitergevoel

Heb je vragen? Bel of mail Corjan, 
hij helpt je graag verder!
M:+31 (0)6 - 50 9999 82
E: hester@ruitergevoel.com

Adres van ons trainingscentrum:

Polder 35
6691 MG Gendt
(tussen Arnhem en Nijmegen)

KvK nummer: 70203695