Gratis audio training

Schrijf je gratis in voor deze training

Succesvol proeven rijden. In 6 stappen met plezier je proef rijden en die winstpunten scoren!

gratis podcast training paardrijden

Succesvol proeven rijden

In 6 stappen met plezier je proef rijden en winstpunten scoren

 

Hoe zou het voor je zijn als je vol vertrouwen en echt in verbinding met je paard kan trainen waardoor je met plezier wedstrijd rijdt en proeven neerzet waar je trots op bent? In deze gratis audio training neem ik je mee!

 

 

 

Ontzettend bedankt dat je deze info beschikbaar stelt. Ik en mijn paard zijn je dankbaar.

Ik heb vanmiddag de audio geluisterd voor het rijden en heb bijna alle oefeningen gedaan tijdens het rijden.

Wat me opviel was dat we korter en dynamischer hebben gereden. Ik heb altijd met rijden een beetje moeite om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te komen. Vooral de oefeningen van het voelen van de achterbenen in stap en draf helpen mij hier goed bij.

Verder hielp het terugrijden naar (bijna) stap heel goed om haar beter aan elkaar te krijgen en een betere verbinding te krijgen in hand en kuit. Natuurlijk had ik al vaak van de oefening gelezen, maar rustig luisteren voordat ik ga rijden werkt beter om de oefening te visualiseren en daarna beter uit te voeren.

Dus eigenlijk doordat mijn eigen systeem al helemaal was geactiveerd door de audio training zijn we beter dan normaal gestart in de dressuurtraining en konden we korter rijden en hebben we meer bereikt. Een effectievere training dus.

Ontzettend fijn!

Eva

Heb jij een droom, een wens wat je wil bereiken met je paard? En ben je daar, als je eerlijk bent, al jaren een beetje tegenaan aan het hikken? Wil je geen middelmatige ruiter zijn voor je paard, maar de beste? Wil je die echte verbinding voelen met je paard en samen sporten, wedstrijden rijden en proeven rijden waar je trots op bent? 

Ik heb de afgelopen jaren honderden ruiters, online en live, geholpen om een geweldige connectie te maken met hun paard. 

Als ruiter vergeet je nooit meer het gevoel wat een paard je gaf. 

In deze gloednieuwe audiotraining help ik je om te kunnen paardrijden met kleine hulpen, focus en plezier. Kortom, trainen met een plan zodat je een super proef rijdt en winstpunten scoort. 

Ik heb 6 audio trainingen opgenomen waarin ik je meeneem in mijn wereld van het trainen van paarden en ruiters in de dressuursport.

 

Gratis podcast paardrijden
Gratis podcast paardrijden

Herken je dit als ruiter?

  • Je weet dat jij en je paard zoveel meer potentie hebben om goede proeven neer te zetten die echt winstpunt waardig zijn, maar op wedstrijden komt het er gewoon niet uit.
  • Hoewel je les volgt, heb je tijdens de trainingen die je zelf met je paard doet het gevoel dat je zonder plan rijdt. Je zoekt naar een gemakkelijkere manier waardoor je groeit en beter wordt in het rijden, zodat je op de wedstrijden ook je winstpunten gaat halen. 
  • Je hebt de ambitie om je paard echt goed op te leiden, alleen op dit moment weet je nog niet zo goed hoe je dat kunt doen. Waardoor je steeds maar weer dezelfde oefeningen doet, waar zowel jij als je paard eigenlijk niet beter van worden. 
  • Als je het welzijn van je paard super belangrijk vindt, en een succesplan zoekt waarmee je niet alleen naar de volgende klasse gaat, maar jij en je paard er ook echt van genieten om dit samen te doen!

Dan is deze audio training echt wat voor jou. Samen bouwen we op naar een fijne rit en je plan voor je proef.

 

Start dan nu met deze gratis audio training

Succesvol proeven rijden, de 6 stappen naar een proef rijden met plezier en winstpunten. 

Ik heb 6 audio’s voor je opgenomen die je dagelijks in je mailbox krijgt. De audiotraining helpt je om je paard met kleinere hulpen te trainen, een plan te maken voor de opbouw van je rit, je wedstrijd voor te bereiden en je proef te rijden als een pro.  

 

Dit is je trainer

Hester Bransen

Hester Bransen

Ruitergevoel

Hester is winnares van de Hippisch docent en instructeur (HIP) award van 2019. Ze schreef het boek ‘De 4 elementen van een correcte houding en zit’ welke meer dan 20.000 keer gedownload is.

Ze runt het Ruitergevoel Trainingscentrum waar ruiters getraind worden om met minder hulpen meer trainingseffect te bereiken. Zo worden ze een geweldig team en een goede opleider van hun paard.

Iedereen kan leren zijn paard te rijden met minder hulpen. Ik help je om dat te bereiken. Beloofd.

 

Aanmelden is heel eenvoudig!

Meld je helemaal gratis aan via het inschrijfformulier. 

 

Ruitergevoeltips

Meer Ruitergevoel op de socials

Ruitergevoel

Heb je vragen? Bel of mail Corjan, 
hij helpt je graag verder!
M:+31 (0)6 - 50 9999 82
E: hester@ruitergevoel.com

Adres van ons trainingscentrum:

Polder 35
6691 MG Gendt
(tussen Arnhem en Nijmegen)

KvK nummer: 70203695